top of page
Schermafbeelding 2021-02-12 om 09.56.55.

MVO PRESTATIELADDER

Managementsysteem voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

De MVO Prestatieladder is MVO-managementsysteem, gebaseerd op ISO 26000, en voorziet in de behoefte om vanuit maatschappelijke betrokkenheid duurzame ontwikkeling concreet, objectief en aantoonbaar te kunnen maken. De MVO Prestatieladder ondersteunt de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties. 

De MVO Prestatieladder is gebaseerd op de in 2015 geïntroduceerde High Level Structure (HLS). Kort gezegd houdt dit in: Geen stoffige handboeken meer, niet meer werken voor de norm, maar de norm laten werken voor u.

Borg wat u belangrijk vindt, op uw manier

ISO 9001 (kwaliteit), 14001 (milieu), 27001 (informatiebeveiliging), 45001 (arbo) en 50001 (energie) zijn allen gebaseerd op de HLS en zijn daarom naadloos op elkaar aan te sluiten tot één gecombineerde systeem. 

Meer inhoudelijke informatie over de MVO Prestatieladder volgt binnenkort. Kunt u niet tot die tijd wachten? Neem dan nu contact met ons op! 

Waarom MVO Prestatieladder

STUUR UW ORGANISATIE

Breng uw organisatie én de invloeden van interne + externe factoren in kaart. Doe een stap terug en speel in op nieuwe kansen en bedreigingen.

VERBETER CONTINU

Systematisch hogere klanttevredenheid en reduceren faalkosten door te borgen wat u belangrijk vindt en een standaard te creëren. Door op verschillende momenten te meten is er optimalisatie mogelijk en kan de lat hoger worden gelegd.

BETER IMAGO

Certificaten zijn een objectief bewijs én steeds vaker een vereiste. Met een certificaat toont u aan dat u zich houdt aan wet- en regelgeving, de interne organisatie op de rit heeft en kansen tot verbetering stelselmatig oppakt. Kom in aanmerking bij meer opdrachtgevers.

GECOMBINEERD SYSTEEM

De MVO Prestatieladder is gebaseerd op de High Level Structuren (HLS). Hierdoor is het mogelijk om meerdere managementsystemen naadloos te combineren tot één systeem.

ONS TEAM

Maak kennis met onze adviseurs

Frank Coning Utrecht.jpg

FRANK VAN DE BEEK

Commercieel Directeur & Adviseur

Johan Coning Friesland.jpg

JOHAN KROOK

Financieel Directeur & Adviseur

9EB992C9-4757-40A9-AC64-2FA749DDF156_1_201_a_edited.jpg

MICHAEL ERNST

Adviseur

Gunther - Coning Noord Holland.jpg

GÜNTHER KERKHOVEN

Directeur & Adviseur

DIENSTEN VAN CONING ADVIESGROEP


Of het nu gaat om het behalen van een certificaat, een organisatievraagstuk, verander- of interim management. Door de juiste vragen te stellen en te achterhalen wat u wilt, verkrijgen we de juiste inzichten en bieden we advies op maat. 

ADVIES OP MAAT

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

KRACHT VAN COACHING

CONTACT

Vredenburg 40
3511 BD  UTRECHT

Tel.: +31 (0)88 496 1320

Bedankt voor de inzending!

bottom of page