top of page

Even voorstellen!

Coning Adviesgroep is een jong en dynamisch organisatieadviesbureau, dat graag vanuit een gemeenschappelijk belang organisaties adviseert, begeleidt en/of projectmatig ondersteunt op het gebied van organisatievraagstukken. Bijvoorbeeld het behalen van een certificaat, interim- en verandermanagement en duurzaam ondernemen.

Onze standaard is maatwerk. Door de juiste vragen te stellen en door te vragen achterhalen we wat u wilt, verkrijgen we de juiste inzichten en bieden we advies op maat. Denk maar eens aan een managementsysteem. Door het systeem aan te sluiten op uw werkwijze zorgen we ervoor dat het systeem voor u gaat werken. 

Wij geven uw bedrijf een optimale voorbereiding en begeleiding zodat u en uw collega’s zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Hiernaast geloven wij ook in de kracht van coaching. Door te inspireren en de kennis binnen uw organisatie te vergroten willen we uw medewerkers enthousiasmeren en de kennis binnen uw organisatie borgen. Hiermee zorgen we voor een goede invulling van het advies en helpt Coning Adviesgroep u een stap verder. 

ADVIES OP MAAT

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

KRACHT VAN COACHING

ONS TEAM

Maak kennis met onze adviseurs

CONTACT

Concordiastraat 67

3551 EM Utrecht

Tel.: +31 (0)88 496 1320

Bedankt voor de inzending!

bottom of page