Even voorstellen!

Coning Adviesgroep is een jong en dynamisch organisatieadviesbureau, dat graag vanuit een gemeenschappelijk belang organisaties adviseert, begeleidt en/of projectmatig ondersteunt op het gebied van organisatievraagstukken. Bijvoorbeeld het behalen van een certificaat, interim- en verandermanagement en duurzaam ondernemen.

Onze standaard is maatwerk. Door de juiste vragen te stellen en door te vragen achterhalen we wat u wilt, verkrijgen we de juiste inzichten en bieden we advies op maat. Denk maar eens aan een managementsysteem. Door het systeem aan te sluiten op uw werkwijze zorgen we ervoor dat het systeem voor u gaat werken. 

Wij geven uw bedrijf een optimale voorbereiding en begeleiding zodat u en uw collega’s zich volledig kunnen focussen op de inhoud. Hiernaast geloven wij ook in de kracht van coaching. Door te inspireren en de kennis binnen uw organisatie te vergroten willen we uw medewerkers enthousiasmeren en de kennis binnen uw organisatie borgen. Hiermee zorgen we voor een goede invulling van het advies en helpt Coning Adviesgroep u een stap verder. 

 

ADVIES OP MAAT

PERSOONLIJKE BEGELEIDING

KRACHT VAN COACHING

 

ONS TEAM

Maak kennis met onze adviseurs

 
Frank_edited.jpg

FRANK VAN DE BEEK

Commercieel Directeur & Adviseur

Met een een track record in management consulting voelt het ondernemerschap als een tweede natuur. Ik voel mij met name thuis in Operationeel Management, Coaching en Training, Proces- en Milieu Management. Verder vinden mensen mij prettig in de omgang, een sterke communicator en motivator!

Johan Coning Friesland_edited_edited.jpg

JOHAN KROOK

Financieel Directeur & Adviseur

Als ondernemer in hart en nieren probeer ik het maximale uit mijn relaties te halen. Met behulp van een sterk analytisch vermogen en een zeer pragmatische aanpak snel inzetbaar in interim management projecten en voor actieve begeleiding naar ISO-, en
CO2-Prestatieladder certificeringen.

Michael_edited_edited_edited.jpg

MICHAEL ERNST

Adviseur Managementsystemen

Als bedrijfskundige en mijn jarenlange ervaring als aanspreekpunt voor diverse normen bij een Certificerende Instelling heb ik sterk inzicht in certificatieprocessen en audits. Een leuke bijkomstigheid bij adviestrajecten.

Gunther - Coning Noord Holland_edited.jpg

GÜNTHER KERKHOVEN

Veiligheidskundige & Adviseur veiligheidssystemen

De praktische benadering in denken en doen en vervolgens aanpakken, dat is wat ik het liefste doe! Met name de veiligheidsaspecten van het slim opzetten van managementsystemen of de ontwikkeling van doordachte tools om processen goed meetbaar te maken. Dat zijn mijn sterke punten en is mijn toegevoegde waarde!

Portrait of Smiling Woman

MARLOES DAMSTRA

Veiligheidskundige & Adviseur managementsystemen

Sinds de start bij ons team heeft Marloes een cruciale rol gespeeld in het voortdurende succes van de onderneming. Haar geweldige toewijding, creativiteit en passie hebben een enorme groei gestimuleerd.

Arthur_edited_edited.jpg

ARTHUR KOK

Adviseur managementsystemen

Arthur Kok is een van onze senior professionals, met een scherp oog voor wat een bedrijf tot een succes maakt. Met jarenlange ervaring in de business heeft Arthur het allemaal meegemaakt - en staat klaar om u te helpen op weg naar succes.

CONTACT

Vredenburg 40
3511 BD  UTRECHT

Tel.: +31 (0)85 0043 649

Bedankt voor de inzending!