top of page

Interne audit in de RailBar Stübe

Vorige week heeft Coning Adviesgroep de activiteiten en klanten van MultiTaskService overgenomen. Vandaag zijn we begonnen met de overdracht en is Michael met Brigitte meegegaan om een interne audit ECM uit te voeren bij RailExperts, vertegenwoordigd door Wesley van der Manden.


ECM, afgekort voor Certification of Entities in Charge of Maintenance, is een certificeringsschema voor organisaties die onderhoud uitvoeren of laten uitvoeren aan spoorvoertuigen. Dit schema heeft veel overlap met ISO 9001:2015, maar richt zich specifiek op veiligheid en doorstroom rond en op het spoor.


De interne audit is uitgevoerd in een typisch Oostenrijkse Stübe die RailExperts heeft gebouwd om het echte wintersportgevoel in huis te halen. RailExperts biedt namelijk, naast onderhoud aan locomotieven en het bewaken van treindiensten, volledig verzorgde treinreizen richting het Oostenrijkse wintersportgebied aan!


De audit is voorspoedig verlopen en Coning Adviesgroep heeft tips achtergelaten om het managementsysteem van RailExperts te optimaliseren.


RailExperts en Wesley bedankt!194 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page