top of page

Deze organisaties gingen je voor:

pure-energie logo.png
Vervoerregio_Amsterdam.png
Methorst Logo.png
Succes Schoonmaak.png
Elektrische autolader

CO2-PRESTATIELADDER IN HET KORT

De CO2-Prestatieladder is het bekendste duurzaamheidsinstrument van Nederland dat organisaties helpt bij het reduceren van CO2 én kosten. De Ladder wordt als CO2-managementsysteem en als aanbestedingsinstrument gebruikt. Organisaties die gecertificeerd zijn volgens de ladder zullen dit als een investering ervaren die zich direct terugverdient in termen als lagere energiekosten, innovatiewinst en materiaalbesparing.  

Frank_edited.jpg

FRANK VAN DE BEEK

Commercieel Directeur & Adviseur

Met een een track record in management consulting voelt het ondernemerschap als een tweede natuur. Ik voel mij met name thuis in Operationeel Management, Coaching en Training, Proces- en Milieu Management. Verder vinden mensen mij prettig in de omgang, een sterke communicator en motivator!

Johan Coning Friesland_edited_edited.jpg

JOHAN KROOK

Financieel Directeur & Adviseur

Als ondernemer in hart en nieren probeer ik het maximale uit mijn relaties te halen. Met behulp van een sterk analytisch vermogen en een zeer pragmatische aanpak snel inzetbaar in interim management projecten en voor actieve begeleiding naar ISO-, en
CO2-Prestatieladder certificeringen.

Michael_edited_edited_edited.jpg

MICHAEL ERNST

Adviseur Managementsystemen

Als bedrijfskundige en mijn jarenlange ervaring als aanspreekpunt voor diverse normen bij een Certificerende Instelling heb ik sterk inzicht in certificatieprocessen en audits. Een leuke bijkomstigheid bij adviestrajecten.

Gunther - Coning Noord Holland_edited.jpg

GÜNTHER KERKHOVEN

Veiligheidskundige & Adviseur veiligheidssystemen

De praktische benadering in denken en doen en vervolgens aanpakken, dat is wat ik het liefste doe! Met name de veiligheidsaspecten van het slim opzetten van managementsystemen of de ontwikkeling van doordachte tools om processen goed meetbaar te maken. Dat zijn mijn sterke punten en is mijn toegevoegde waarde!

Portrait of Smiling Woman

MARLOES DAMSTRA

Veiligheidskundige & Adviseur managementsystemen

Sinds de start bij ons team heeft Marloes een cruciale rol gespeeld in het voortdurende succes van de onderneming. Haar geweldige toewijding, creativiteit en passie hebben een enorme groei gestimuleerd.

Arthur_edited_edited.jpg

ARTHUR KOK

Adviseur managementsystemen

Arthur Kok is een van onze senior professionals, met een scherp oog voor wat een bedrijf tot een succes maakt. Met jarenlange ervaring in de business heeft Arthur het allemaal meegemaakt - en staat klaar om u te helpen op weg naar succes.

bottom of page